De Sinterklaastrein

Sinterklaas komt met de Stoomtrein, ga je mee?

Speciale extra rit

Wegens groot succes beslisten Sinterklaas en Zwarte Piet om speciaal voor alle brave kinderen een speciale extra trein te doen op zondagochtend 3 december 2017. De deuren van het stoomcentrum openen om 9.30u en de Sint wordt verwacht om 10.00u. Wees er snel bij en boek snel want de tickets zijn beperkt. 

 

Zoals elk jaar komt Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten ook op bezoek in het Stoomcentrum Maldegem. Op 25-26 november en 2-3 december kan je samen met de Sint op een echte stoomtrein stappen. De Zwarte Pieten zorgen gegarandeerd voor een hele pak animatie en snoepgoed.

Om 14u15 komt de heilige man aan te Maldegem met zijn persoonlijke trein alwaar de kinderen hem kunnen verwelkomen terwijl er voor de ouders een hartverwarmertje wordt aangeboden. Om 14.30u vertrekt de Stoomtrein naar Eeklo. Tijdens deze rit krijgt elk kind een flink gevulde geschenkenzak en maakt de Sint tijd voor de kinderwensen en een foto. De rijtuigen zijn gezellig verwarmd en er is een bar aan boord. De trein is terug in Maldegem rond 16u30u.Zorg dat je mee een fijne herinnering kan bewaren aan dit unieke familiefeest en schrijf je nu in. LET OP: online reserveren is verplicht (zie onderaan)

Praktische afspraken

  • Iedereen is best vanaf 14u aanwezig, omdat dan de Sint en zijn gevolg aankomt. Het Stoomcentrum zelf opent de deuren vanaf 13u30.
  • De kinderen dienen steeds vergezeld te zijn van een volwassene.
  • Om organisatorische redenen is inschrijven en vooraf betalen verplicht. Dit kan via de website. Eenmaal betaald worden de tickets per e-mail opgestuurd. De afgedrukte tickets worden aan de ingang ingescand.
  • Tickets worden niet terugbetaald.
  • Bij eventuele verhindering kunnen de geschenkenpakketten worden opgehaald in het Stoomcentrum na de rit.
  • Standaardtarief: volwassenen en kinderen: slechts € 12 per persoon (Vanaf 2 jaar) (excl. Booking fee). LET OP: Bongobonnen zijn niet geldig voor dit evenement

Online reserveren

Zaterdag 25 november UITVERKOCHT
Zondag 26 november UITVERKOCHT
Zaterdag 2 december UITVERKOCHT
Zondag 3 december
NAMIDDAG
UITVERKOCHT
Zondag 3 december
VOORMIDDAG
EXTRA RIT - Zondag 3 december

Sfeerbeelden