Sinterklaastrein

Sinterklaas komt met de Stoomtrein, ga je mee?

24-25 november en 1-2 december 2018

ONLINE RESERVEREN
 

Ook dit jaar komt de Sint met de stoomtrein naar Maldegem. Mis dit niet! Van harte welkom.
In afwachting van de blijde intrede van de Sint en zijn pieten verwelkomen wij heel graag alle kinderen, hun ouders en familie, met een hapje en een drankje vooraf.
Na die blijde intrede stapt iedereen in de stoomtrein naar Eeklo, met retour naar Maldegem. Tijdens de rit neemt de Sint ruim de tijd voor een persoonlijke babbel met alle kinderen, terwijl de pieten voor de gemaakte animatie zorgen en cadeautjes uitdelen. Samen met ouders, grootouders, broers en zussen schenkt u zo uw hartediefjes een onuitwisbare belevenis in een wel heel bijzonder kader. Schrijf nu in! Wacht niet!

Om 14u15 komt de heilige man aan te Maldegem met zijn persoonlijke trein alwaar de kinderen hem kunnen verwelkomen terwijl er voor de ouders een hartverwarmertje wordt aangeboden. Om 14u30 vertrekt de Stoomtrein naar Eeklo. Tijdens deze rit krijgt elk kind een flink gevulde geschenkenzak en maakt de Sint tijd voor de kinderwensen en een foto. De rijtuigen zijn gezellig verwarmd en er is een bar aan boord. De trein is terug in Maldegem rond 16u30u. Zorg dat je mee een fijne herinnering kan bewaren aan dit unieke familiefeest en schrijf je nu in.

LET OP: online reserveren is verplicht

ONLINE RESERVEREN
Gelieve extra aandacht te hebben dat U de juiste datum boekt

Praktische afspraken

  • Iedereen is best vanaf 14u aanwezig, omdat dan de Sint en zijn gevolg aankomt. Het Stoomcentrum zelf opent de deuren vanaf 13u30.
  • De kinderen dienen steeds vergezeld te zijn van een volwassene.
  • Om organisatorische redenen is inschrijven en vooraf betalen verplicht. Dit kan via de website. Eenmaal betaald worden de tickets per e-mail opgestuurd. De afgedrukte tickets worden aan de ingang ingescand.
  • Tickets worden niet terugbetaald.
  • Bij eventuele verhindering kunnen de geschenkenpakketten worden opgehaald in het Stoomcentrum na de rit.
  • Standaardtarief: volwassenen en kinderen: slechts € 14 per persoon (Vanaf 2 jaar)
  • LET OP: Bongobonnen en andere kortingen zijn niet geldig voor dit evenement