Sinterklaastrein

25-26 november en 2-3 december komt Sinterklaas met de Stoomtrein naar Maldegem.

Na de blijde intrede van de Sint gaat iedereen aan boord van de trein waarop de Sint uitgebreid de tijd neemt om bij elk kind persoonlijk langs te gaan. De pieten zorgen voor animatie en delen snoepgoed en geschenken uit – enkel aan de brave kinderen welteverstaan!

De Sint komt naar Maldegem per stoomtrein. De kinderen en hun ouders worden verwelkomd aan het station van Maldegem met een natje en een droogje. Na de blijde intrede van de sint gaat iedereen aan boord van de trein richting Eeklo. De kinderen krijgen een persoonlijk bezoek van de Sint en zijn pieten gevolgd door een prachtig geschenk! Voor de goede verstaander, de trein keert uiteraard met iedereen aan boord terug naar Maldegem, maar dat had iedereen al door.

Alle kinderen van 2 tot 12 jaar ontvangen tijdens de rit van Maldegem naar Eeklo een verrassingspakket dat ook dit jaar omvangrijke vormen aanneemt!
Naast de kinderen krijgen ook de grote mensen een hartverwarmend welkom in het gloednieuwe stationsgebouwtje.

Samen met hun ouders, grootouders, broers en zussen, bewaren de kinderen een fantastische herinnering aan dit nostalgische familiefeest.

Prijs

€12 per persoon (volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar).
online reservatie verplicht vanaf 1 oktober op http://sinterklaas.stoomcentrum.be