Evenementen

Alle evenementen van het Stoomcentrum zelf of evenementen die wij graag even in de kijker plaatsen.

Train Mania Zomerkamp

Ontdek de wereld van de treinen op TRAIN MANIA. Deze zomer – van 8 tot 15 juli 2017 – organiseert het Stoomcentrum in Maldegem, in samenwerking met Top Vakantie, het unieke kamp voor elke treinliefhebber (in spe) van 14 tot 18 jaar oud.

Meer informatie

Stoomtreinfestival

Ons jaarlijkse stoomfestival is het perfecte stoom-event voor groot – klein, jong of oud. Maar liefst 8 stoomlocomotieven komen het eerste weekend van mei in actie om onze bezoekers in vervoering te brengen.

Meer informatie

Thomas de stoomlocomotief

Je ontdekt er alles over in een wervelende voorstelling waar je zelf meehelpt. Thomas komt uiteraard niet alleen, de vrienden van Thomas zijn de hele dag in de weer en nemen jullie graag mee langs de spoorlijn.

Meer informatie

Sinterklaastrein

Eind november en begin december komt Sinterklaas met de Stoomtrein naar Maldegem. Na de blijde intrede van de Sint gaat iedereen aan boord van de trein waarop de Sint uitgebreid de tijd neemt om bij elk kind persoonlijk langs te gaan.

Meer informatie

Spooktrein

De spooktrein komt terug in 2017. Stap op 28 of 31 oktober aan boord van de betoverde trein van het Stoomcentrum Maldegem. Zorg dat je erbij bent! Stap gewoon aan boord van een echte stoomtrein en laat je meeslepen in dit avontuur voor jong en oud. Ga op monster- en snoepjacht.

Meer informatie

Valentijn Express

Stap aan boord van de meest romantische trein van het jaar. De Valentijntrein brengt u een perfect meergangenmenu, dranken inbegrepen, samen met Huyze De Baere uit Maldegem met onze restauranttrein voor u en uw geliefde.

Meer informatie